duminică, 30 septembrie 2012

Entrepreneurs wanted! Toamna se numără start-up-urile creative cu potențial

Dacă aveți prin preajmă oameni din categoria celor pe care i-ați lua cu voi pe o insulă pustie, nu mai stați pe gânduri, ci ieșiți la o cafea și dați frâu liber imaginației. Găsiți probleme care ne înconjoară și ne fac viața anostă, dar și mai important, găsiți soluții creative pentru acele probleme. 

Când ați găsit acea idee care vă face inimile să tresalte de bucurie și să vă frecați palmele numai când vă gândiți la ea, intrați în Atelirul Produselor Creative și înscrieți ideea în program. În cazul în care ideea va fi selectată, veți avea parte de 5 zile de aventuri în urma cărora veți învăța să puneți bazele unui start-up pe care aveți mai apoi șansa reală să îl transformați într-o afacere de succes.



Atelierul Produselor Creative, accelerator de start-up-uri inițiat de Asociația Industrii Creative, este locul în care traineri și mentori experimentați, ne-au transmis din lecțiile învățate pe propria piele, nu numai pe parcursul celor 5 zile de workshop, ci și pe parcursul perioadei de mentorat. 

Pregătiți-vă să urcați într-un rollercoaster, pentru o experiență de învățare creativă, provocatoare și incitantă, în care găsirea răspunsurilor echivalează cu ieșirea din zona de confort.

Vedeți în filmuleț cum ne-am descurcat ca participanți ai primei ediție, sau răsfoiți booklet-ul pentru o perspectivă mai amplă a ceea ce înseamnă APC pentru noi. :) 


Spor la numărat ideile de afaceri creative!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu